CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü bayramın ilk gününde şehirde görev yapan sağlık çalışanları ile emniyet mensupları ve belediye çalışanlarını ziyaret etti. Bayramda mesailerini sürdüren kamu çalışanlarının bayramlarını kutlayan Çakırözer ve Süllü, Eskişehir Hava Şehitliği’ni de ziyaret ederek, şehitleri andı. 

112 Komuta Merkezi'ne ziyaret 
Tüm dünyayı etkisi altına alan covid19 salgını nedeniyle yurttaşlar Ramazan Bayramı’na evlerinde girerken, sağlık çalışanları başta olmak üzere pek çok meslek grubu mesaiye devam etti. CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü bayramda çalışmalarını sürdüren sağlık çalışanları, emniyet mensupları ve belediye personelini ziyaret etti. Eskişehir 112 Komuta Kontrol Merkezi’ni ziyaret ederek, sağlık çalışanlarının bayramlarını kutlayan Çakıözer ve Süllü, “Bu süreçte yurttaşlarımızın sağlığı için özveriyle çalışmalarını sürdüren sağlık emekçilerimize minnet borçluyuz. Türkiye’nin dört bir yanında sağlık çalışanları yurttaşlarımızın sağlığı için 24 saat boyunca hiç şikayet etmeden alın teri döktünüz. Hepinizin emeğine sağlık. Bizler ne yaparsak yapalım sizlerin hakkını ödeyemeyiz. Tüm sağlık çalışanlarımızın bayramını içtenlikle kutluyoruz” dedi.

Polislere teşekkür 
Çakırözer ve Süllü Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek mesaide olan emniyet mensuplarının da bayramlarını kutladı. Emniyet mensuplarının ülkenin huzuru ve refahı için canla, başla fedakarca çalıştığını belirten Çakırözer ve Süllü şöyle konuştu: “Gece gündüz demeden, ülkemizin huzur ve güvenliği için özveriyle görevlerini yürüten tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ederiz.” 

Görevdeki personelle bayramlaştılar 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Zabıta ve İtfaiye Daire Başkanlıklarını görevli belediye personellerinin de bayramlarını kutlayan Çakırözer ve Süllü, “Salgın sürecinde iş yükleri artan, sokağa çıkma yasağında vatandaşlarımızın en yakınındaki çözüm birimi olan, yerel yönetimlerin her durumda göreve hazır ekibi zabıtalarımıza ve itfaiye ekiplerine emekleri için yürekten teşekkür ederiz. Tüm belediye personellerimizin bayramı kutlu olsun”dedi.

Hava Şehitliği'ni de ziyaret ettiler 
CHP’li Çakırözer ve Süllü Eskişehir Hava Şehitliği’ni de ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerince şehitliğe ulaşımları sağlanan şehit ailelerinin bayramlarını kutladı. Çakırözer ve Süllü, “Bu vatan için canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimiz ve onların kıymetli ailelerine minnettarız. Ramazan Bayramı’nda böylesi kıymetli bir görevi yerine getiren Büyükşehir Belediyemizin Zabıta Daire Başkanlığı’nı ve zabıta ekiplerini yürekten kutluyoruz” dedi.