Utku Çakırözer’in mesajı şöyle: 

“Tam bağımsızlığımızın simgesi, Cumhuriyetimizin temel taşı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 102. kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve onurunu yaşıyoruz.  

Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk uçurumun kenarında olan bir ülkenin var olma mücadelesini başarıyla yürütmüş, demokratik, laik ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atmıştır. 102 yıl önce zor şartlarda Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni açan, ulusal Kurtuluş Savaşımızı kazanıp Cumhuriyetimizi kuran Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum.

Tam bağımsızlığımızın simgesi, Cumhuriyetimizin temel taşı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 102. yıl dönümü kutlu olsun. Milli egemenliğimizin 102. yılında  bir kez daha söz veriyoruz ki tek adam yönetimine son verildiği, güçler ayrılığının tekrar yaratıldığı ve Parlamenter Demokrasiye dönüldüğü bir Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz.

Büyük Önderimizin bizlere mirası Cumhuriyetimizi sonsuza denk yaşatacağız. Aydınlık yarınlarımız tüm çocuklarımızın özgürce çocukluklarını yaşadığı bir ülke ve dünya dileğiyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.”