Türkiye, Eskişehirli ünlü şarkıcı Halil Sezai'nin 67 yaşındaki komşusunu dövdüğü görüntüleri konuşmaya devam ediyor. Savcılığın son açıklamasında, Halil Sezai'yi yeniden ifadeye çağırdığı ve 4 ayrı suçla suçlandığı açıklanmıştı. 

Şarkıcı Halil Sezai bu olaydan ötürü ülke genelinde büyük tepki görürken, CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem'in sosyal medyadan attığ mesajla Halil Sezai'yi savunması da büyük tepki toplamıştı...

Bu tweeti tepki toplamıştı 

Özür mesajı yayınladı 

Gelen tepkiler sonrasında Eren Erdem sosyal medyadan videolu bir özür açıklaması yayınladı.

Erdem, söz konusu twiti attığında henüz görüntüleri görmemiş olduğunu savunarak, "Yıllardır gözaltınarı takip ediyorum. Sanatçı, gazeteci, yazar, çizer, aydın gözaltına alındığı zaman nedir ne değildir diye anlamak, o konuda kamuoyunu bilgilendirmek için. Siyasetçiyim, hak savunucusuyum. Şiddet karşıtıyım, şiddetin karşısında yıllardır mücadele eden bir insanım. Dün de Halil Sezai olayı bana intikal ettiğinde ne bu görüntüler, ne 67 yaşında vatandaşın darp edildiği hususunda bende bir bilgi yoktu. Dolayısıyla karşılıklı bir sürtüşme sonucunda gözaltına alındığı suretiyle bilgilendirmek amacıyla bir paylaşım yaptım. Süreci de takip ettim. Sabah bu görüntülerle karşılaştığım zaman çok üzüldüm. Asla tasvip etmeyeceğim onaylamayacağım bir şiddet durumuyla karşı karşıya kaldım. Hiçbir şekilde onaylamam mümkün değil" dedi. 

Halil Sezai'ye büyük tepki! Yaşlı adamı dövmüş! Şok görüntüler... İzlemek için tıklayın...