Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bahçeli, gündemi meşgul eden erken seçim tartışmasıyla alakalı olarak, herkes kendisini 2023'te ki seçime hazırlansın, erken seçimi milletimiz kaldıramaz dedi.

MHP lideri Bahçeli, HDP denilen partinin halkla bir ilişkisi olamaz. Onların ilişkisi ancak dağdaki teröristlerdir. Halkımız artık seçimden bıkmıştır. HDP'nin kuyruğuna takılan CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi'nin durumu içler acısıdır ifadesini kullandı.

CHP'nin lideri pes etmemizi istiyor

Avrupa'da faşizm hat safhaya ulaşmıştır diyen Devlet Bahçeli şu konulara dikkat çekti: İslamiyet'e düşmanlık, fanatizm, kendinden olmayanı düşmanlık yapmak bir ilke haline gelmiştir. Çocuklarına Türk düşmanlığı aşılanıyor. Bunlar yıkım ve çöküş belirtileridir. Silaha harcanan para dünyada 1,8 trilyon dolara çıkmıştır. Kemal Kılıçdaroğlu da bizim bu ortamda kendi silahlarımızı üretmemize karşı çıkıyor. Bu denli ki kendi ülkesine düşmanlık gösteriyor.

Devlet Bahçeli, biz herkesin gözü önünde PKK YPG terör örgütü ile çarpışırken, bunların destekçileri ABD ve Avrupa ülkeleriyle de dolaylı olarak çatışıyoruz. Bir yerde hem Rus bayrağı hem PKK paçavraları dalgalanıyor. Hem bizde ortaklık edeceksiniz hem de gidip arkamızda iş çevireceksiniz, bunlar Suriye bölme hareketleridir. Nerede kaldı bizim yaptığımız anlaşmalar Suriye'ye giren çıkan belli değil Suriye'nin bölünmesinden yanalar diyerek sözlerine nokta koydu.