Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Nevruz’u kutlayan Batman teşkilatıyla yaptığı görüntülü görüşmede, “Nevruz bizim için yeni bir dönemin başlangıcıdır. Sadece doğanın canlanması değil; önümüzdeki dönemde bu Nevruz ile birlikte Türkiye’de barışın, kardeşliğin, siyasal ahlakın canlandığı yeni bir dönem sözü veriyoruz. Nevruz ile birlikte kardeşliği egemen kılacağız, barışı egemen kılacağız, siyasal ahlakı egemen kılacağız” dedi.

Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’nın bugün düzenlediği Nevruz kutlamasına görüntülü görüşmeyle katıldı. Davutoğlu, o ana ilişkin videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Davutoğlu, Nevruz’u beş farklı dilde kutladığı paylaşımında, “Nevruz Bayramı’mız kutlu olsun. Batman il teşkilatımızın kutlama coşkusuna ortak olduk. Nevruz gönül coğrafyamıza barış ve huzur getirsin” dedi.

Davutoğlu, partisinin Batman il teşkilatıyla yaptığı görüntülü görüşmede ise şunları söyledi:

“Nevruz, bizim için yeni bir dönemin başlangıcıdır. Sadece doğanın canlanması değil; önümüzdeki dönemde bu Nevruz ile birlikte Türkiye’de barışın, kardeşliğin, siyasal ahlakın canlandığı yeni bir dönem sözü veriyoruz. Nevruz ile birlikte kardeşliği egemen kılacağız, barışı egemen kılacağız, siyasal ahlakı egemen kılacağız. Türkiye’nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine yeni bir Nevruz aşkı ateşi ile ülkemizi büyük bir enerji ile yeni bir döneme hazırlayacağız. Newroz piroz be! Nevruz’unuz kutlu olsun! Oradaki ‘Serok Ahmet’ yazılarını görüyorum. Biliniz ki her zaman yanınızdayız. Ser sera ser çava!”