AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan Çifteler'i ziyaret etti, Belediye Başkanı Kadir Bıyık ile de görüşerek istişarelerde bulundu. 

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek teşkilât mensupları ile bir araya geldi. Çalışkan, "Pandemi süreci ve teşkilât çalışmalarımız hakkında istişarelerde bulunduk" dedi. 

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Çalışkan, Çifteler ilçesine ziyaretiyle ilgili açıklamasında, "Çifteler İlçe Başkanımız Mustafa Yeşil ve Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte İlçe Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan'ı ziyaret ettik. Pandemi sürecinde ilçemizde yapılan çalışmalar ve normalleşme sürecindeki gelişmeler hakkında bilgi aldık" dedi. 

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar ve takım elbise

Çalışkan ayrıca, "Çifteler Belediye Başkanımız Kadir Bıyık’ı makamında ziyaret ederek, pandemi sürecinde gerek sosyal yardımlar gerekse hijyen çalışmaları noktasında yapılan hizmetler hakkında bilgi aldık. Misafirperverliklerinden dolayı başkanımıza teşekkür ederim" diye konuştu. 

"Şehrimizin turizmine katkı sağlayacak bir proje"

Çalışkan, "Çifteler Belediyemiz tarafından hayata geçirilecek olan ve sadece ilçemiz değil şehrimizin turizmine katkı sağlayacak Sakaryabaşı Projesi çalışmalarını yerinde inceledik. Belediye Başkanımız Kadir Bıyık ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. 

Resim

Resim