TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Teknik Direktör İsmet Taşdemir’in istifasıyla sarsılan Altay, son 2 sezonda teknik adam istikrarını bir türlü yakalayamadı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta haftayı Karşıyaka yenilgisiyle noktalayan Altay’da Teknik Direktör İsmet Taşdemir görevinden istifa etti. Taşdemir karşılaşmanın ardından yönetime istifasını verirken, Başkan Özgür Ekmekçioğlu da istifayı kabul etti. Taşdemir’in görevden ayrılmasının ardından teknik adam arayışlarına hız veren siyah-beyazlılar, bu sezon 3. farklı teknik direktörle çalışmaya hazırlanıyor.

Ekmekçioğlu klasiği

Bu sezon 3. teknik direktör ile çalışmaya hazırlanan Altay, son 1.5 sezon göz önüne alındığı zaman ise 6. teknik direktörünü arıyor. Geçtiğimiz sezon başkanlık koltuğuna oturan Özgür Ekmekçioğlu, bu dönemde tam 5 teknik adam ile çalıştı. Bu süreçte siyah-beyazlılarda sırasıyla Serdar Sabuncu, Özgür Doğramacı, Ümit Turmuş ve Cüneyt Biçer görev yaptı. Bu sezonun ilk 15 haftasında da takımın başında yer alan Biçer ile yollar ayrılmış ve İsmet Taşdemir teknik adamlık koltuğuna oturmuştu.