BALIKESİR (AA) - Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak, TFF 1. Lig'in 19. haftasında 26 Ocak Cuma günü sahalarında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile yapacakları maçın çok önemli olduğunu söyledi.

Kulüp tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Bulak, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile ligin, özellikle ikinci yarının en zor maçını oynayacaklarını belirtti.

Bulak, rakibin gücüne dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Ligin, özellikle ikinci yarının en zor maçını Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a karşı oynayacağız. Çünkü fizik gücü iyi bir takım. Güçlü oyunculardan kurulu, deneyimli isimlere sahip, yabancı futbolcularının kalitesi ortada. İç sahada oynadıkları MKE Ankaragücü maçını izledim. Özellikle ikinci yarı rakibe baskı yapan, kenar oyunu oynayan ve yüksek top kabiliyeti olan bir ekip görüntüsü verdi. Duran toplarda çok iyiler. Zor bir maç oynayacağımızı biliyoruz. Fakat biz de iyi bir ekibiz. Disiplinli oynayıp, akıllı oyunu ön plana çıkartırsak rakibi yenebileceğimiz bir maç olur."

Sahalarında oynayacakları maça taraftarın da ilgi göstermesini beklediklerini dile getiren Bulak, "Ben de ilk kez taraftarın önüne çıkacağım." ifadesini kullandı.

Bulak, Adana Demirspor maçının ikinci yarısında sakatlanan Hırvat savunma oyuncusu Tomislav Glumac'ın durumuna da değinerek, "Çok üzüldük. Kendisini ülkesine gönderdik. Orada ameliyat edilecek. Kısa süre çalışma fırsatım oldu ama kendisini beğendiğimi söylemek isterim. Profesyonel kişiliğinin yanı sıra teknik anlamda iyi bir oyuncu. İnşallah benzer sakatlıklar yaşanmaz." diye konuştu.

Savunmada alternatif üç oyuncularının daha olduğunu belirten Giray Bulak, Glumac'ın yokluğunda bu mevkide Cüneyt Köz, Oğuzhan Çapar ve İbrahim İçuz'un forma giyebileceğini sözlerine ekledi.