İşte resmi siteden yapılan açıklama

8 Mayıs Cuma günü, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve tesis çalışanlarımıza Covid-19 testi yapılmıştır.

Yapılan testler neticesinde, bir futbolcumuz ile bir çalışanımızda pozitif Covid-19 test sonucu tespit edilmiştir.

Testi pozitif sonuçlanan futbolcumuz ile çalışanımızın takip ve tedavi sürecine, ilgili prosedürler doğrultusunda derhal başlanmıştır.

Beşiktaş'ta antrenman iptal edildi

Beşiktaş'ta ilk corona virüs vakasının belirlenmesinin ardından siyah beyazlılar pazartesi günü gerçekleştireceği antrenmanı iptal etti.

Beşiktaşlı futbolcular karantinaya alınmıştı

Corona virüs salgını nedeniyle 19 Mart'ta liglerin askıya alınmasının ardından ülkelerine giden siyah beyazlı futbolcular, normalleşme sürecine girilmesi sonrasında Türkiye'ye dönmüştü.

Victor Ruiz, Jeremain Lens, Adem Ljajic, Kevin-Prince Boateng ve Kevin N'Koudou, özel uçaklarla İstanbul'a geldikten sonra Güngören'de karantinaya alınmıştı.

Fenerbahçe'den geçmiş olsun mesajı

Fenerbahçe, Beşiktaş'ta bir futbolcu ve bir çalışanda corona virüs tespit edilmesinin ardından geçmiş olsun mesajı yayınladı. Fenerbahçe'nin paylaşımında, "Beşiktaş Kulübü'nün Covid-19 testi pozitif çıkan futbolcusu ve çalışanına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz." ifadeleri yer aldı.