İstanbul’da düzenlenen Hentbol 2. Lige Yükselme ilk maçında Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü kıyasıya geçen Pendik müsabakasından 28-26’lık galibiyet ile ayrılarak 2.lige yükselmeye hak kazandı. Sosyal medya hesabından genç takımı tebrik eden Başkan Büyükerşen, amatör sporlara ve sporculara destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Spora ve sporcuya verdiği destekler ile farklı branşlarda sporcular yetiştiren Büyükşehir Belediyesi, ulusal müsabakalarda da Eskişehir'i başarıyla temsil ediyor. Hentbol alt yapısına yaptığı yatırımlar ile birbirinden başarılı sporcular yetiştiren Büyükşehir Belediyesi, bu yatırımların meyvesini 2.lige yükselerek aldı. İstanbul’da düzenlenen 2.lige yükselme maçlarında birbirinden genç sporcuları ile son maçtan da galip ayrılan Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, 2. Lige yükseldi.

İstanbul ekibi Pendik karşısında sahadan 28-26 üstünlük ile ayrılan Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları maç sonunda zafer pozu verdi. Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile sporcularını tebrik eden Başkan Büyükerşen “Yaş ortalaması çok küçük olmasına rağmen yıllardır birlikte oynayan bu evlatlarımız, kazandıkları bu başarı ile bizleri gururlandırmıştır. Ben hepsini yürekten tebrik ediyorum. İnanıyorum ki desteklerimiz ile 2. ligde de Eskişehir’i başarıyla temsil edeceğiz” dedi.