Fenerbahçe, Antalyaspor karşısında alınan şok yenilginin ardından toplantı yapma kararı aldı. Kaptan Emre Belözoğlu önderliğinde geçen toplantı soyunma odasında yapıldı ve yaklaşık 45 dakika sürdü.

 

Toplantı esnasında tribünler futbolcuları yanlarına çağırdı, fakat toplantının uzun sürmesi nedeniyle futbolcular taraftarın yanına gidemedi. Toplantıda, Antalyaspor yenilgisinde yapılan hatalar ele alınırken, gelecek maçlarda takım disiplininin artırılması ve yapılan hataların azaltılmasına dair önemli uyarılar yapıldı.

 

Maçta kötü performans sergilediğini düşünen futbolcular söz alarak takım arkadaşlarından özür diledi. Takım arkadaşları da gelen özüre karşılık hata yapan arkadaşlarının yanında olduklarını belirterek, “Bizler, gerek yaptığı hatalarla ve yaptığı iyi işlerle kocaman bir takımız” mesajı verdiler.

 

Daha sonrasında sözü kaptan Emre Belözoğlu aldı ve, “Önümüzdeki milli arayı iyi değerlendirin, lige herkes daha dinç ve güçlü başlasın. Biz bu ligin en iyi takımıyız ve hatalarımızdan ders çıkarıp şampiyonluğa emin adımlarla ilerlemeliyiz” dedi.

 

Fenerbahçe yönetimi de, oyuncuların toplantı esnasında yaptığı hataların farkında olarak, daha iyisi için kenetlenmelerine karşı oldukça memnun. Şampiyonlukların, bu tip kötü maçların ardından gelen kenetlenme ve sonrasında kazanılan maçların ardından geldiğini belirten Fenerbahçe yönetimi, Süper Ligi şampiyonlukla tamamlayacaklarından emin olduklarını belirtti.