ANKARA (AA) - Süper Lig'de 8. haftanın açılış maçında Gençlerbirliği'ne konuk olan Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, 7. haftada Trabzonspor ile oynanan müsabakanın ilk 11'ine göre 4 değişikliğe gitti.

Teknik direktör Güneş, Trabzonspor mücadelesine ilk 11'de başlayan Necip Uysal, Gary Medel, Tolgay Arslan ve Ryan Babel'e Gençlerbirliği karşılaşmasının başlangıç kadrosunda görev vermedi. Deneyimli teknik adam, bu oyuncuların yerine Gökhan Gönül, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup ve Cenk Tosun'u sahaya sürdü.

Ricardo Quaresma, Necip Uysal ve Ryan Babel'i yedek soyunduran Şenol Güneş, Gary Mendel'i ise 21 kişilik maç kadrosuna almadı.


- Bakkal'dan da 4 değişiklik


Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 7. haftada deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a 4-1 yenildikleri maçın ilk 11'ine göre 4 değişiklik yaptı.

Kart cezalısı Ahmet Oğuz, bu karşılaşmada formasına kavuşurken, Ahmet İlhan Özek ve Vedat Muric ilk 11'de şansu buldu. Petar Skuletic, Tokelo Rantie yedek kulübesinde otururken Kamal Issah maç kadrosunda yer almadı.

Kırmızı-siyahlılarda, Aytemiz Alanyaspor maçında sakatlanan ve el tarak kemiğinde kırık tespit edilen defans oyuncusu Luccas Claro, 21 kişilik kadroya alınmazken Brezilyalı futbolcunun yerine Ousmane N'Diaye forma giydi.