Yunanistan’da açılan yazı ve hakaret içeren tezahürattan sonra Türk futbolcularımız sahadan ayrılıp soyunma odasına gitti!

Yunanistan’da mini futbol müsabakasında Türkiye milli takımı ile Brezilya arasında oynanan müsabakada Yunan futbol severler Türkiye milli takımı karşıtı tezahürat yaptılar ve çirkin sözlerin yazıldığı pankart açtılar. Daha fazla dayanamayan Türk oyuncular soyunma odasına gittiler. Yunanistan’da mini futbol maçında Türkiye'ye karşı kötü tezahürat nedeninden dolayı milli takım oyuncularımız sahadan ayrıldılar. Yunanistan’da skandal görüntüler gündem oldu!

Girit’te Türk milli takımı ile Brezilya milli takımı arasında oynanan müsabakada Türk düşmanı Yunanlılar Türkiye karşıtı kötü yazılı pankart açtı ve kötü tezahüratlarda bulundular.

Türkiye Milli futbol takımı oyuncuları kötü tezahüratlardan sonra sahayı terk ettiler

Aktarılan bilgiye göre, Türk futbolcular, müsabakanın 9. Dakikasında takımımız aleyhine yapılan kötü tezahüratlar ve açılan pankartlar nedeniyle maça devam etmeyeceklerini maçın hakemine söylediler. Oyuncular, pankart kaldırılmazsa müsabakaya devam etmeyeceğiz diyip sahayı terk ettiler. Bunun ardından güvenlik güçleri, Kötü pankart açan taraftarın elinden pankartı aldı ve maç durduğu yerden devam etti maçı Brezilya milli takımı 1-0 kazandı.