İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Antalya’da konuştu.

Önemli açıklamalarda bulunan Süleyman Soylu şu ifadeleri kullandı;

“Aralık ve Ocak ayında kırsalda dağlarda terörist etkisiz hale getirmek kolay bir iş değildir. Hem Aralık hem de Ocak ayında dağları temizleyerek yolumuza devam ediyoruz. Yeminimiz bu dağları teröristlerden temizlemektir. Yeminimiz 29 Ekim 2023 tarihine kadar o dağlarda tek bir terörist bırakmamaktır. 

Dün akşam şehidimizin şehit olduğu mağarada 3 terörist etkisiz hale getirildi. Operasyonlarımız sürüyor. Şehidimizin kanı yerde kalmadı. İnançlar değerler şehadet ve gazilik iç içedir. Her gün görüştüğünüz ve muhabbet ettiğiniz arkadaşınızı bir gün sonra ay yıldızlı bayrağı saldı tabutun içinde görebiliyorsunuz. Terör örgütleri ile mücadele içerisinde olmak, mesleğini bir davaya dönüştürmek, bu mesleğin içerisindeki büyük bir hakikattır.

Keşke her şey sosyal medyada paylaşım yapmak kadar kolay olsa. Terör örgütleri ile görüşen, haber alan, talimat alan siyasi isimler bize demokrasi teorisi anlatmaya çalışıyor. Sanki terörizmi yapan bizmişiz gibi bize hakaret ederek saldırıyorlar. Belediyede terörle iltisaklı kişiler işe aldıklarını anlattıklarımız zaman, altı üstü ot biçiyor diyorlar. Biz onların neyi biçmek istediğini çok iyi biliyoruz.”