Değerli EskisehirHaber.com ailesine katılmak nefsimi fazlaca memnun etse de, kendimizi tanıtma yazısından daha değerli olan şey, bu güzel şehirde ve ulusal anlamda kitlelere ulaşmak sahşıma sadece onur ve şeref verir.

Esselamüaleyküm ve rahmetullah ve berakatuhu…………

4 yıldır Osmanlı Ocakları Federasyonu Eskişehir İl Başkanlığı yapmaktayım. Eskişehir ve Türkiye siyaseti benim olmazsa olmazım. Yükselen Türkiye'de tarafsız kalmak mümkün olmamaktadır. Şahsım tarafını kalbi vatan için atan, büyük Türkiye hayallerini gerçekleştiren, bizim ve çocuklarımızın geleceği için çalışan, güzel memleketimi dünya ligine çıkartanların tarafıdır, tarafsız kalmam söz konusu dahi değildir. O zaman başlayalım Allah'ın izni ile………….

ŞAPKALAR ÖNE KONSUN……………

Nerede bizim dava kardeşlerimiz, nerede karşısında bir erkek varken yüzleri kızaran bacılarımız, peki Allah rızasını gözeten davası vatan olan İslam olan abilerimiz…. Nerdeler?Kaçırdık mı onları, küstürdük mü... Yoksa yüreklerini paramparça edip gitmelerine mi sebep olduk. Her ne olursa olsun her bir AK Partili bu vebali taşımalı. Eskilerin yenilere düşman olduğu, vekillerin bir tanesinin dahi ortalarda gözükmediği, kongrelere katılmadığı, oy aldıkları bu şehre bir tane faydalarının olmadığı, bırakın üst yönetimi, mahalle yönetimlerinin bile darmadağın olduğu bu kutlu davaya en çok kim zarar verdi acaba?

Bu şehir atanmışların veya seçilmişlerin kaprislerine daha ne kadar dayanabilir. 2004 yerel seçimlerinden başlayarak bakınız lütfen, bir siyasi partinin hem de hükümet partisinin nasıl fitneye, hasede yem edildiğini, nasıl da paramparça olduğunu yazmamıza gerek olmasa da hatırlatmakta fayda var diye düşünüyorum……

Vekillerimizin kendi iç çekişmeleri aralarındaki kırgınlıklar, nasıl da bir şehirde çok başlılık meydana getirdi. Bakınız dostlar bu şehrin yöneticisi vali, kaymakam, bakan, vekil değildir. İktidar partisinin il başkanıdır. Bürokrat atamalarında bile bir araya gelemeyen, hemfikir olamayan siyasilerin, önümüzdeki yerel ve genel seçimlerde nasıl vatandaşın karşısına çıkacaklarını hasretle bekliyor olacağım.

Sorunları çözme odaklı siyaset anlayışı gelmediği sürece inanın bu şehir kaybedenler kulübüne dönecektir. Sorun olan bir şehirde daha çok sorun yaratan siyasiler, inanın günün birinde yok olup gidecekler, geriye sadece enkazlarınız kalacaktır. Bu şehir artık sizin sorunlarınızla değil vatandaşın sorunları ile ilgilenmenizi istese de, sizlerin yanıtı zaten bellidir.. Biz yokuz, o zaman neden aday olup benim kutlu davama zarar verdiniz?

Nedeni koltuk…..

Çok akıllı bir matematikçi evladımızı öğretmeni tahtaya kaldırır. Bir proplem yazar ve çözmesini ister. Çocuk zaten dahi, anında çözer… Sonra masanın üstüne çıkmasını söyleyip bir soru daha verir, çocuk onu da çözer. Ardından masanın üstüne sandalye koyar, üstüne çık sorduğum soruyu çöz, der öğretmen. Çocuk biraz zorlanır epeyce uzun sürer, sonunda o soru da çözülmüştür. Daha sonra o sandalyenin üstüne bir de tabure koyup çıkmasını ve yazdığı soruyu çözmesini ister öğretmen. Fakat dahi çocuk o soruyu çözemez, çünkü artık soruyu çözmekten daha çok çıktığı o yüksekten düşmemeye odaklanmıştır. Artık odak noktası soru çözmek değil, yüksekten düşmemektir……..

Siz artık sorun çözmek yerine sorun olmaya devam ederseniz, makamlarınızı düşmemek üzere elinizde tutarsanız, bu şehir sizleri o makamdan düşürmesini bilecektir.. Unutmayın halkın üstünde güç tanımayan bir liderimiz var… Ya onun yolundan gideceksiniz ya da bu kutlu davayı terketmek zorunda kalacaksınız vesselam………..