Tüm dünyaca kullanılan ve oldukça popüler olan sosyal medya platformlarının başında gelen Twitter son güncellemesi ile yeni bir özelliği kullanıcıların deneyimine sundu. Twitter kullanıcıları artık verdikleri yanıtları izleyebilecek. Bir süredir Beta aşamasında Twitter'ın getirdiği bu özellik bugünden itibaren tüm dünyaca kullanılabilir hale geldi.

Tweet'lere Gelen Yanıtı Saklayabilirsiniz

Herhangi bir kullanıcı artık Tweetlerine gelen cevabı gizlemeyi seçebilecek. Daha önceden gizlediği cevapları görmek isteyen kullanıcılar ise, seçeneklerdeki gri ikona dokunarak tekrar herkesin görebileceği duruma getirebilecek. Bu özellik sayesinde Tweet dizilerinin daha kontrollü bir hale gelebileceği düşünülüyor.

Tüm Dünyada Kullanılabilir Hale Geldi

Şirket tarafından yapılan açıklamada uygunsuz yanıtları gizleme seçeneğinin daha önceden olduğunu ancak bu gizleme özelliğini kullanıcıların yüzde 85'inin kullanmadığını açıkladı. Daha önceden sessize alma veya engelleme seçenekleri bulunan Twitter'a bugün itibarıyla kullanılabilecek gizleme özelliği de geldi. Artık kullanıcılar tweet ile alakası olmayan yahut can sıkıcı olan cevapları gizleyebilecek ve gereksiz kalabalığın önüne geçebilecek.

Yanıtı gizleme seçeneği iOS Android ve TwitterWeb’de kullanıma sunulmuş durumda