Tepebaşı gençleri, yaptıkları rap şarkı ile kadına yönelik şiddete dikkat çekti. Şarkının video klibini Tepebaşı Belediyesi de sosyal medya hesaplarından paylaştı. 


Tepebaşı gençleri tarafından yapılan rap şarkı ile kadına yönelik şiddet olaylarına dikkat çekildi.
Sözleri ve müziği Ali Çiftci’ye ait olan “İzalekâfi - Sev Yaşa Özgür Kadın” isimli şarkıda şiddet, taciz ve baskı olayları dile getiriliyor. Tepebaşı Belediyesi’nin katkıları ile oluşturulan video klipte de Çiftçi ve arkadaşları şarkıyı seslendirdi. Şarkının nakarat kısmında ise “Sev, yaşa, özgür kadın / Sen yoksan ellerimiz öksüz kalır / Sev, kolla, yalnız bırakma / Sen yoksan dünyamız ruhsuz kalır” sözleri yer alıyor. Şarkıda Ufuk Çiftçi, Asiye Uğur, Sedef Alkan ve Atakan Eliaçık ise şarkıda Ali Çiftçi’ye eşlik ediyor.
Rap şarkı hakkında konuşan eser sahibi Ali Çiftçi, müziğin, toplumsal sorunların dile getirilmesinde önemli bir araç olduğunu belirterek, şarkıda toplumun kanayan bir yarası olan kadına yönelik şiddet olaylarını ele almak istediklerini belirtti.
Video klipte, cinayete kurban giden kadınların isimlerine de yer verildi. Video klip, Tepebaşı Belediyesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden izlenebilecek.