Türkiye’yi sarsan 1 yıldır kendisini sahte doktor olarak tanıtan Ayşe Özkıraz’ın düzenlemiş olduğu oyun herkesi şaşırtmıştı.

Hastanede çekilmiş fotoğrafları, başarı ödülleri ve belgeleri gibi birçok gösterdiği şeyin sahte çıktığı öğrenilen kadının annesi Semra Arslan “ Bunların hepsi nasıl yalan olur?” diye tepki gösterdi.

“Ben büyüyünce doktor olacağım derdi hep. ‘Anne sen çok çektin ben seni kurtaracağım’ derdi. Keşke doğru söyleseydi de beni kurtaramasaydı. Biz bunları tutuklandığı güne kadar bilmiyorduk” dedi.

Bir sabah kızının anne ben ÇAPA’yı tutturmuşum diyerek sevinçle geldi diyen anne, “Maaş almış olsaydı para tatlı geldi derdim ama para da almamış. Sınavdan kazandığı puana kadar söyledi bana büyük bir sevinçle. Kızımızı yurda bile yerleştirdik, ilk kez ayrılıyorduk kızımızdan. İstanbul’da bir yıl kaldıktan sonra ‘dekanlıktan bulunduğunuz yerlerdeki Sağlık Ocaklarında ders görün’ dediler” dedi.

Görüntülü aradığında kızının hemşirelerle birlikte oturduğunu ve doktorlarla fotoğraflar çekildiğini söyleyen anne ise olaylara karşı olan şaşkınlığını gizleyemedi ve benim çocuğum asla böyle bir şey yapmaz diyerek konunun araştırılmasını istediğini belirtti.