28 yaşındaki bedensel engelli Burak Sakçı, Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Sakçı, “Ahmet Başkanımızın Eskişehir’de ve Tepebaşı’nda engelliler için yaptıklarını göz ardı edemeyiz. Engelli bireyler için hayata geçirdiği projelerden ötürü ve bizlerin her zaman yanında olmasından dolayı kendisine çok teşekkür ederim. Taraflı tarafsız herkesin gönlünü fetheden tek insan. Ziyaretim sırasında da sevgili başkanımıza; cam kemik hastalarına, çıkmaza girmiş engelli arkadaşlarıma umut olmak için yazdığım ‘Umutlar Kırılmaz’ adlı kitabımı tanıttım. Kendisine de kitabımı hediye ettim. Misafirperverliği ve ilgisi için başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ataç da, “Eskişehirspor camiamızın sevilen simalarından sevgili Burak kardeşimiz, bana hoş bir ziyarette bulundu. Kendisi, azmi ile herkese örnek olan bir insan. Bugün de yazdığı ‘Umutlar Kırılmaz’ isimli kitabını armağan ederek beni çok mutlu etti. Burak’ı, emeğini ortaya koymaktan asla vazgeçmediği için kutluyor, nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” sözlerini kullandı.

Ziyaret, Sakçı’nın Başkan Ataç’a kendi yazdığı ‘Umutlar Kırılmaz’ adlı kitabını hediye etmesi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

Editör: İbrahim GÜLTEKİN