Sosyal medya fenomeni ve güzelllik merkezi zincirlerine sahip olan Dilan Polat ve Engin Polat 7 aydır Marmara Silivri Cezaevinde tutuklu oplarak yargılanıyordu. Lüks arabalar ve mücevher paylaşımlarıyla sosyal medyada gündemde olan Polat çifti kısa süre içerisinde sahip oldukları servetten dolayı MASAK radarına takılarak tüm mal varlıklarına el konmuştu ve " kara para aklamak ve yasa dışı bahis çetesi üyesi " olmak suçlarından yargılandılar. Geçtiğimiz günlerde azmettirdiği iddea edilen silahlı saldırı davası görülmüştü. Duruşma esnasında Engin Polat'la göz göze gelen Dilan Polat gözyaşlarına hakim olamadı. Mahkeme ara kararda, yakalama kararlarının ve tutuklu sanıkların tutukluluk halinin devamına karar vermişti. 

 Diğer yandan dilan polat tutukluluğu devam kararını duyunca sinir krizi geçirdi ve kızı Nida’ ya çığlık atarak duruşma salonundan jandarma ile ayrılmıştı.

Alınan bilgilere göre mahkemenin tutukluluk kararının devam etmesi üzerine Dilan Polat   marmara ceza evinde sinir krizi geçirmiş.Kendisine zarar vermeye çalışan  Dilan Polat’ın tedavisinin cezaevinde yapıldığı öğrenildi.

Karar sonrası mahkeme salonunda sinir krizi geçiren Dilan Polat, kendini toparlayamadı..

Polat, kendine zarar vermeye başladı.

Karar sonrası mahkeme salonunda sinir krizi geçiren Dilan Polat, kendini toparlayamadı..

Polat, kendine zarar vermeye başladı.

"Ölmek istiyorum"

Polat, "Ölmek istiyorum" diye bağırarak ortalığı birbirine kattı.

Kollarında ve vücudunda kesikler çıktı

Dilan Polat tutuklu bulunduğu Marmara Cezaevi'nde sinir krizi geçirdi. ‘Neden tahliye kararı uygulanmıyor’ diyen Dilan Polat kendine zarar verdi.

Vücudunda kesikler ve morluklar oluşan Dilan Polat’ın tedavisi cezaevinde yapıldı. Avukatı Hüseyin Kaya, Polat'ın şu an sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Dünyanın en güzel kadınları listesinde 3 Türk! Dünyanın en güzel kadınları listesinde 3 Türk!

Psikolojik tedavi uygulanıyor

Kaya, Dilan Polat'ın psikolojik durumunun kötü olduğu ve hastaneye sevk edilme ihtimalinin bulunduğunu kaydetti.