13:13 TÜRKİYE

Antalya’da kontrolden çıkıp su kanalına uçan otomobildeki sürücü, kanaldan yüzerek çıkıp olay yerinden kaçtı.

12:34 TÜRKİYE

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir şahıs tabancasını temizlerken silahın ateş alması sonucu kazara kendini vurdu.

12:15 ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’in de içerisinde bulunduğu bölgede hava sıcaklıklarının 1 ila 3 derece artması, akşam ve gece saatlerinde ise kentin kuzeydoğu bölgesinde sağanak yağış olması bekleniyor.

11:47 ASAYİŞ

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde 6 gündür kayıp olan gencin cansız bedeni gölette bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

11:33 TÜRKİYE

Aydın-İzmir Otoyolu'nda seyir halindeyken başka bir aracın çarpması sonucu savrulan ve tırla çarpışan otomobil hurdaya dönerken, hastaneye kaldırılan İlknur Araz hayatını kaybetti.

10:43 ASAYİŞ

Küçükçekmece’de 4 katlı bir apartmanın giriş katında yaşayan bir kadın evinde ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

10:23 ESKİŞEHİR HABER

27 Nisan Cumartesi çeyrek, tam, gram altın, Cumhuriyet altını fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatları...

10:16 ESKİŞEHİR HABER

Özellikle yatırımcılar ve piyasayı yakından takip eden vatandaşlar internette sıkça "Dolar kaç TL?, Euro ne kadar?" gibi soruları aratıyor. Peki, 27 Nisan Cumartesi "1 dolar kaç TL oldu?", "Euro ne kadar?", "Sterlin kaç TL?" Döviz kuruyla ilgili tüm sorularınızın yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz...

10:05 ESKİŞEHİR HABER

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Eskişehir hava durumunun bugün (27 Nisan Cumartesi) parçalı bulutlu ve 16 derece olacağı tahmin ediliyor.

20 saat önce ASAYİŞ

25 yaşındaki milli sporcu, Sakarya'nın Erenler ilçesinde Sakarya Nehri kenarında ağaca asılı halde bulundu. Hastaneye kaldırılan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.