6 saat önce ESKİŞEHİR HABER

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kalp yetmezliği olan yeni doğan bebek, ambulans uçakla Eskişehir'e sevk edildi.

7 saat önce ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir'de haftasonuna damgasını vuran anket. Ayşe Ünlüce ve İdris Nebi Hatipoğlu arasında kıyasıya rekabet şeklinde geçen anketi az bir farkla Ayşe Ünlüce önde tamamladı.

7 saat önce ESKİŞEHİR HABER

Yılmaz Büyükerşen: "Bu ülke için canını veren tüm şehitlerimizle gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının aziz hatırları önünde saygıyla eğiliyorum"

8 saat önce ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109’uncu yılı etkinlikleri kapsamında Şarhöyük mahallesindeki Büyük Park'a değer katacak “Şehitler Anıtı”nın açılışı törenle gerçekleştirildi.

11 saat önce ESKİŞEHİR HABER

Rafet Demirtaş: "Eskişehir’deki sanayi yoğunluğunu Alpu’ya kaydırmak istiyoruz. TOKİ ile ilçemize ilk etapta 500 konut kazandırma hedefimiz var. Alpu’dan Eskişehir’e olan göçü engellemek istiyorum.”

11 saat önce TÜRKİYE

Antalya'nın Kemer ilçesinde yaşayan Mehmet Çabuk, 17 yıl önce 150 keçisinin çalınmasının ardından insanlara küsüp, dağda yaşamaya başladı.

15 saat önce ASAYİŞ

Sarıyer'de Belgrad Ormanı içinde bulunan çeşmeden su almaya gidenler, çöp konteynerinin üzerindeki 'Ceset aşağıda' yazısını fark etmesiyle, konteynerden yaklaşık 300 metre aşağıda bir erkeğe ait ceset buldu.

15 saat önce ASAYİŞ

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde kahvehanede çıkan kavgada 14 yaşındaki A.S. tarafından bıçakla ağır yaralanan 22 yaşındaki Recep Hamleci, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

15 saat önce TÜRKİYE

Bursa'nın İnegöl ilçesinde polis ekiplerinden kaçan motosikletli park halindeki kamyonete çarptı, 2 kişi yaralandı.

15 saat önce TÜRKİYE

Dermatoloji Uzmanı Dr. Duygu Yamen: "Kaçak ürünler de çok yüksek dozda botoks içerebiliyor. Uygulama yapıldığında bu yüksek doza bağlı olarak botulismus tablosu ya da istenmeyen yan etkilerle karşılaşılabiliyor""