Eskişehir Süper Amatör Play-Off grubunda heyecan dolu bir mücadele sonucunda 2 Eylül Spor Kulübü şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı! Bu olağanüstü başarıdan dolayı tüm 2 Eylül Spor Kulübü camiasını tebrik eder, Bölgesel Amatör Lig'deki mücadelelerinde kendilerine sonsuz başarılar dileriz.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt; "Eskişehir Süper Amatör Play-Off grubunda şampiyon olan 2 Eylül Spor Kulübünü kutluyor, önümüzdeki sezon mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig'de başarılar diliyorum." dedi.

Eskişehir valisi Aksoy'dan anlamlı 19 Mayıs Mesajı! Eskişehir valisi Aksoy'dan anlamlı 19 Mayıs Mesajı!

2 Eylül Spor Kulübü, Süper Amatör Küme'deki zorlu maratonda gösterdiği disiplinli futbol ve takım ruhu ile hak ettiği şampiyonluğa ulaştı. Play-Off grubunda da rakiplerini geride bırakarak Bölgesel Amatör Lig'e yükselme başarısını gösterdi. Bu başarı, Eskişehir futbolunun gelişmesi ve şehrin adını daha üst liglerde duyurması açısından da büyük önem taşıyor.

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan 2 Eylül Spor Kulübüne olan inancımız tamdır. Bu genç ve azimli kadronun, yeni ligde de aynı disiplin ve özveri ile mücadele ederek Eskişehir futbolunu en iyi şekilde temsil edeceğine eminiz. Başarılarının devamını diler, her zaman yanlarında olduğumuzu bildiririz.