Aboneliğini İptal Eden Netflix Kullanıcıları Şok Oldu!

Abone Ol

Dünya çapında milyonlarca abonesi bulunan Netflix bunun yanında aboneliğini iptal eden binlerce kullanıcısı da bulunmaktadır. Aboneliğini iptal eden kullanıcılara hiç beklenmedik bir durumla karşı karşıya geldi.

Aboneliğini iptal ettiren kullanıcılar bilgileri dışında hesaplarının yeniden açıldığını iddia ediyor. Açılan bu hesaplardan bir süre boyunca ücret alınmaktadır. Tamamen silmek istediğiniz takdirde netflix bilgilerinizi 10 ay boyunca saklı tutar. Tamamen silinmesi için e-mail ile başvuruda bulunmalısınız.

Eski Netflix kullanıcısı olan Emily Keen BBC kanalına yaptığı açıklama ile Nisan ayında iptal ettirdiği aboneliğinin eylül ayında platform tarafından kendisinden 11.99 pound ücret kestiğini anlattı.

Hesabına girmeye çalışan kadın e-posta ve şifresinin uygulama tarafından tanınmadığını iddia etti. En pahalı pakete kaydedilen Keen giriş bilgilerinin değiştirildiğini söyledi. Platform ile iletişime geçtikten sonra kendisine geri ödeme yapılacağı bilgisi verilmiştir. Bu konu hakkında şikayetleri olan başka kullanıcılarda var.

Geçtiğimiz aylarda Rtük denetimine girmesi ile de oldukça fazla hakkından söz ettirmiştir. Rtük denetimi konusunda Netflix kullanıcıları sosyal medya hesaplarından tepkilerini dile getiren konular açmıştı.