ESKİŞEHİR HABER

Anneler Günü’nde En Güzel Çiçekler Özel Çiçek Evi’nde!

Abone Ol

Bugün kutlanan Anneler Günü öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayan Özel Çiçek Evi, bu güzel günde annelerini çiçek ile mutlu etmek isteyenler için hazır. Özel Çiçek Evi’nde Pazar günü saat 17:00’ye kadar gel al hizmeti devam edecekken gece 22:00’ye kadar teslimat yapabilecekler.

Anneler günü öncesi tüm hazırlıklarını tamamladılar

Eskişehir’de en özel anlarınızda en güzel çiçekleriyle hizmet vermekte olan Özel Çiçek Evi Anneler günü öncesi tüm hazırlıklarını tamamladı. Birbirinden güzel birinden renkli çiçekler Annelerimizin çok hoşuna gidecek.

“Eskişehir’de Özel Çiçek Evine çok güzel bir ilgi var”

Her Anneler Gününde olduğu gibi bu Anneler Günü öncesi de birbirinden güzel çiçekleri ve tanzim ojeleri ile hazır olan Özel çiçek evi, Bu sene uygulanan tam kapanma nedeniyle en güzel konsept buketleri ve çiçek çeşitleriyle Annelerin yüreğini ısıtıyor. Özel Çiçek evi güçlü bir servis ekibiyle sipariş verilen çiçekleri ve objeleri en kısa sürede sahiplerine ulaştırıyor. Bu senede anneler gününde annelerini verilebilecek olan en güzel hediye olan çiçek ile mutlu etmek isteyenler için Özel Çiçek Evi hazır!

Hızlı teslimat ile sipariş vermek isteyenler 05425922626 No’lu numaradan sipariş verebilirler.