ESKİŞEHİR HABER

Delik deşik haldeydi... Büyükşehir Belediyesi TEKSAN'a el attı!

Abone Ol

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, TEKSAN Sanayi Sitesi ve EMKO Sanayi Sitesi'nde asfalt çalışmalarına başladığını açıkladı... EskisehirHaber.com haberleriyle TEKSAN Sanayi Sitesi'ndeki yolların delik deşik halini ve tepkileri gündeme taşımıştı... 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ekiplerin son olarak sanayi esnafı ve vatandaşların yoğun kullandığı Teksan Sanayi Sitesi ve Emko Sanayi Sitesi güzergahında asfalt çalışması gerçekleştirdikleri belirtildi. 

Deformasyona uğrayan yol yüzeylerinde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildiğini belirtilen açıklamada, Teksan ve EMKO güzergahında ağır tonajlı araçların yola zarar vermesi nedeniyle cadde üzerinde bölgesel sıkıntılar yaşandığı ifade edildi. 

Haziran ayında EskisehirHaber.com, TEKSAN'da bitmeyen çalışmara  bölge esnafının tepkilerini ve yolların delik deşik halini gündeme taşımıştı...TEKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Karamanlı da, EskisehirHaber.com'a yaptığı açıklamada, söz konusu çalışmaların aylardır bitirilmediğini, bir an önce bitmesini istediklerini dile getirmişti. 

İşte TEKSAN'ın delik deşik halinin fotoğrafları... EskisehirHaber.com gündeme taşımıştı... Okumak için tıklayın...