Eskişehir’de polis ekiplerince eğitim-öğretim yılı boyunca gerçekleştirilen denetimlerde bin 388 öğrenci servis aracı, sürücü ve rehber personel kontrol edildi. Kural ihlali ve belge eksikliği tespit edilen 104 servis aracı ve sürücüsüne cezai işlem uygulandı.
Denetimler Hız Kesemeden Devam Ediyor
Eskişehir’de il merkezinde öğrenci servis taşımacılığı yapan araçlara yönelik olarak, bu eğitim-öğretim yılı içerisinde polis ekiplerince çeşitli denetimler gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalarda toplam bin 388 öğrenci servis aracı, sürücüleri ve rehber personelleri denetlendi.
Kural İhlali ve Belge Eksikliği Tespit Edildi
Denetimler sırasında kural ihlali yaptığı ve belge eksikliği bulunduğu belirlenen 104 öğrenci servis aracı ile sürücüsüne, ilgili mevzuat kapsamında gerekli cezai işlemlerin uygulandığı bildirildi.