ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir'de hangi AVM'ler açılacak?

Abone Ol

11 Mayıs'tan itibaren birçok AVM'nin açılması bekleniyor. Peki Eskişehir'de hangi AVM'ler açık olacak? AVM'lerdeki tüm mağazalar açılacak mı? EskisehirHaber.com araştırdı...

Eskişehir'de Kanatlı Alışveriş Merkezi, koronavirüsü salgını sonrasında 25 Mart'tan bu yana kapılarını kapatma kararı almıştı. EskisehirHaber.com'un görüştüğü, Kanatlı Alışveriş Merkezi AVM Genel Müdürü Zehra Kutlu, 11 Mayıs itibariyle de açılmama kararı aldıklarını belirterek, "Şu anda toplum sağlığı açısından açılmanın uygun olmadığını düşünüyoruz, bu nedenle kapılarımızı henüz açmayacağız. İleriki tarihlerde Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın belirleyeceği programa göre bir açılma tarihi belirleyeceğiz" dedi.

Espark Alışveriş Merkezi'nde de uzun süredir mağazalar kapalı bulunuyordu ve sadece içinde bulunan Migros ve eczane açıktı. Konuyla ilgili görüştüğümüz ESPARK AVM Müdürü Berkay Damgacı, "11 Mayıs'tan itibaren bazı mağazalarımız açılacak, bazıları açılmayacak. Mağazalarımızla görüşmelerimiz sürüyor, açık olacak mağazalarımızı pazartesi günü duyuracağız. AVM'miz aynı şekilde açık olmaya devam edecek" dedi.

Eskişehir Vega Outlet, 11 Mayıs'tan itibaren tekrar kapılarını açacağını duyurdu. Yapılan açıklama ve paylaşımlarda, alışveriş merkezindeki dezenfekte ve hazırlık çalışmalarının yapıldığı belirtilerek görseller de paylaşıldı. Vega Outlet'te bulunan mağazaların çoğunluğunun 11 Mayıs'tan itibaren açılacağı ifade ediliyor. Restoran ve yeme - içme bölümleri kapalı olacak.

Eskişehir Özdilek Alışveriş Merkezi, salgın süresince açıktı... Sadece SPA merkezi ve restoran bölümlerinin kapalı olduğunu belirten yetkililer, 11 Mayıs'tan sonra da aynı şekilde hizmet verilmeye devam edeceğini söyledi.

Eskişehir Esnaf Sarayı, salgın boyunca açık kalmayı sürdürmüştü. 11 Mayıs'tan sonra da aynı şekilde açık kalmayı sürdüreceği öğrenildi. İçindeki bir süredir kapalı olan dükkanların da açılabileceği belirtildi.