ESKİŞEHİR HABER

Mihalıççık'ta şok olay! Büyük baskınla ortaya çıktı

Abone Ol

Mihalıççık'ta Jandarma ve Emniyet'in operasyonu zehir tacirlerinin kurduğu büyük tezgahı ortaya çıkardı...

Mihalıççık'ta Jandarma ve Emniyet, dere yatağına ve bir evin bahçesine dikilmiş yasadışı hint keneviri tarlasını ortaya çıkardı. Çok miktarda hint keneviri ve yarım kilodan fazla esrar da ele geçirildi.

Dere yatağını kenevir tarlasına çevirmiş... EskisehirHaber.com'un edindiği bilgilere göre, Mihalıççık'ın Kayı mahallesinde yasadışı kenevir ekimi yapıldığını tespit eden Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ve Mihalıççık İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bölgede yapılan geniş çaplı araştırma neticesinde; Kayı mahallesine 1 kilometre mesafede dere yatağı içerisine ekilmiş 197 kök kenevir bitkisi tespit edildi.

Evinin bahçesine de ekmiş... Yapılan çalışmada bir şüpheli yakalanırken, şüphelinin Kayı Mahallesi'ndeki evinde yapılan aramada da evin bahçesine ekilmiş 700 kök Kenevir bitkisi bulundu.

Yarım kilodan fazla esrar... Evde ayrıca kurtulmaya bırakılmış halde 610 gram esrar, kenevir tohumları da bulundu.

Bir şüpheli tutuklandı... Gözaltına alınan şüpheli işlemlerin ardından Mihalıççık Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi ve Mihalıççık Sulh Hukuk Mahkemesince tutuklanarak Eskişehir H Tipi Kapalı Ceza İnfaz kurumuna teslim edildi.