ESKİŞEHİR HABER

O görevi Kızılay gönüllüleri üstlendi

Abone Ol

Koronavirüs salgını ve sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle yakınlarının kabirlerini bu bayram ziyaret edemeyecek vatandaşlar adına Türk Kızılay Eskişehir Şube üyeleri ve gönüllüleri, Asri Mezarlığı ve Kanlıpınar Şehitliğini çiçeklerle ziyaret etti, dualar okudu.

Türk Kızılay Eskişehir Şube Başkanı Egemen Temizsoy, Kızılay Yönetim Kurulu üyeleri, Şube personelleri ve Kızılay gönüllüleri ile birlikte arefe günü asri mezarlığında ve kanlıpınar şehitliğinde ziyaretlerde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette mezarlıklara çiçekler bırakarak, dualar okundu.

Türk Kızılay Eskişehir Şube Başkanı Egemen Temizsoy, "Türk Kızılay Eskişehir şubesi'ne bağışta bulunmuş, kıymetli bağışçılarımızın yine bağışlarıyla desteklerini bizden esirgemeyen değerli Kanatlı ailesi büyükleri sayın Gülay Kanatlı ve sayın Firuz Kanatlı'nın, vefat etmiş belediye başkanlarımız, sayın Selami Vardar, sayın Aydın Arat'ın, ulaşabildiğimiz her vatandaşımızın ve bizler için canlarını feda etmiş aziz şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ettik" dedi.

Egemen Temizsoy, "Bu bayramın Covid-19 salgınından dolayı evde kalmaları gereken vatandaşlarımızın adına yakınlarını ziyaretlerde bulunduk. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizin ramazan bayramını kutluyor, sağlıklı nice bayramlara kavuşmamızı diliyorum" dedi.