ESKİŞEHİR HABER

Tıpkı Eskişehir

Abone Ol

Afyonkarahisar'da Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün sosyal medyada "Burası Afyonkarahisar" diyerek paylaştığı fotoğraflar Eskişehir'i hatırlattı...

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün paylaştığı fotoğraflarda Afyonkarahisar Belediyesi'nin geçtiğimiz yıllarda ıslah projesi gerçekleştirdiği Akarçay ve çevresi yer aldı.

Eskişehir'in Porsuk Çayı'na benzeyen Akarçay'da uygulanan projede, Akarçay'ın çevresinde yeşil alan ve parklar yapılmış, iskeleler kurulmuş, Akarçay genişletilmiş, botlarla seyahat imkanı getirilmişti.

Afyonkarahisar'da uygulanan proje sonrasında Akarçay çevresindeki emlak fiyatlarında büyük artış yaşandığı da gündeme gelmişti.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün paylaştığı fotoğraflar, Eskişehir'in Porsuk Çayı ve çevresini hatırlatırken, Eskişehir'i ve Afyonkarahisar'ı karşılaştıran yorumlara neden oldu.

Bu arada sosyal medyada Eskişehir ile ilgili bazı paylaşımlarda da, sanki Eskişehirmiş gibi Hollanda'nın Amsterdam şehri ve bazı Avrupa şehirlerinden fotoğraflar konulması dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz günlerde Adalar bölgesi diye yapılan bir paylaşımı paylaşan başka kullanıcılara da bazı Eskişehirlilerden "Orası Eskişehir değil, Amsterdam" şeklinde çok sayıda uyarı yapıldı...