ESKİŞEHİR HABER

Henüz hiç aday adayı açıklanmayan Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanı: "AK Parti 6 aday bulmakta zorlanacak"

Abone Ol

İstikbal Gazetesinin haberine göre; Geçmiş dönemde AK Parti’den aday adayı olmanın AK Parti’nin neferiyim anlamına geldiğini belirten Demokrat Parti İl Başkanı Hüseyin Özcan, geçmiş dönemde onlarca bürokratın istifa ettiğini, seçimlerden sonra bulundukları mevkiinin üstünde makamlara atanmak için müracaatlar yaptığını, AK Partili olmanın onlar için bir liyakat meselesi olduğunu ifade etti.

Şu anki dönemde kentte bürokrasiden neredeyse kimsenin istifa etmediğini aktaran Özcan, “Türkiye’de bürokrat iktidar partisinden uzaklaşıyorsa, bunun sinyalini de iktidar partisi alıyordur. Eskişehir’de 1-2 kişi memuriyetten istifa ederek, aday adaylıklarını açıkladılar. Listeye koyacak altı adayı bulmakta zorlanacaklar” şeklinde konuştu.

AK Parti’nin şehirde 2023 seçimlerinde tarihlerinin en kötü aday listesini yapacaklarını savunan Özcan, bu konuda çok iddialı olduğuna vurgu yaptı.

Özcan, “İktidarın temsilcileri hala sokağa çıkamıyorlar. Vatandaşın içinde yoklar. Vatandaşımız bolluk içinde yaşıyor diyorlar. Hem yüksek enflasyon var deyip hem hal refah içerisinde yaşıyor diyemezsiniz. Bunu diyecek adam bir bilim olan iktisadın nasıl olduğunu anlatsın öğrenelim. Hala her şey çok güzelmiş gibi söylüyorlar” diye konuştu.