TÜRKİYE

Müge Anlı’yı canlı yayında çıldırttılar; "Bir insanın annesinden daha büyük namusu olmaz"

Abone Ol

Hadice Fıstıkçı 10 yıldır görmediği oğlunu bulabilmek için Müge Anlı’nın programına katıldı. Evli ve 3 çocuğu olan İbrahim Halil Fıstıkçı’nın Antalya’da başka bir kadınla birlikte yaşadığı ortaya çıktı.

İbrahim Halil Fıstıkçı telefon ile bağlanıp şu ifadeleri kullandı; “Utanmıyor musunuz o programa çıkmaya. Orada ne işiniz var. Ben sizi tehdit etmekten usandım. Benim birlikte yaşadığım kadının ismi ekranlarda neden geçiyor? Ben çocuk değilim. Ben 40 yaşındayım. Ben oraya gelemem. Siz kimsiniz bana onu söyleyin. Kaç kuruşluksunuz. Bir daha beni rahatsız etmeyin.”

Müge Anlı da İbrahim Halil Fıstıkçı’ya “Bir dakika ya. Senin kaç kuruşluksunuz dediğiniz insanlar annen ve kız kardeşin. Sen nasıl annene kaç kuruşluk dersin. Sen kendi namusundan bahsediyorsun. Bir insanın annesinden daha büyük namusu olmaz. Bu kadar nankörlük olmaz. Bu kadın sana ulaşabilmek için kaç gündür burada uğraşıyor. Ben istemiyorum senin annenle görüşmeni. Annesine kaç kuruşluk insansın diyen bir insan namustan bahsedemez. Bırakın istemiyorsa ne hali varsa görsün. Ben annesine laf söyleyen kimseden hoşlanmam. Sen kuruşluksun.”