Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, CHP Milletvekili Utku Çakırözer ile birlikte Yeşiltepe Mahallesi’nde kurulan Cuma pazarında ve kahvelerde vatandaşlarla buluştu.

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce, CHP Milletvekili Utku Çakırözer ile birlikte Yeşiltepe Mahallesi’nde kurulan Cuma pazarını ziyaret etti. Pazarcı esnafının ve Yeşiltepe sakinlerinin taleplerini dinleyen Ayşe Ünlüce, “İmar bekleyen mahallelerimizde dönüşüm hemen başlayacak” dedi. 

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi kent genelinde ziyaretlerini sürdüren Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce son olarak Cuma pazarındaydı. Pazarcı esnafını hayırlı işler dileyen Ünlüce, kahveleri ve esnafı da gezerek taleplerini dinledi. 

Yeşiltepe Mahallesi’ne imar isteyen vatandaşların sorularını cevaplayan Ayşe Ünlüce, “Sizlerin de katkısıyla imar sorununu çözeceğiz. Ada bazında imar planı yapacağız. Kat yüksekliği verip, etrafında peyzaj yapacağız, sokakları genişleteceğiz. Biz bütün mahallelerimizin güzel olmasını istiyoruz. Yeşiltepe Mahallesi’nde vatandaşlarımızla tek tek toplantı yapacağız. Bizim önceliğimiz sosyal donatılar da olsun ve hiçbir vatandaşımızın da metrekaresine zarar gelmesin istiyoruz” dedi.  

İmar bekleyen mahallelerde hiçbir vatandaşın mağdur edilmeden hareket edilmesi gerektiğine dikkat çeken Ayşe Ünlüce, “Ekonomik ömrünü tamamlamış yapıların yoğun olduğu mahallelerimizde, vatandaşlarımızın da rızasıyla, ada bazında yapacağımız düzenlemeler ile hemşerilerimizin yaşam alanlarının dönüşüme ve yenilenmeye hazır hale gelmesini sağlayacağız. Mahallelerimizi işlevsel yeşil alanlarından eğitim alanlarına, ticari alanlardan kültürel mekanlara her yönüyle daha da güvenli ve modern hale getireceğiz” ifadelerini kullandı.