Mutlu yuva hayali kabusa döndü. Bir fabrika işçi olarak çalışan 20 yaşındaki G.K. ailesini de karşısına alarak çok sevdiği F.A.K. ile evlendi. Çok mutlu olacağını düşünürken evliliğin henüz ilk günlerinde şiddetle tanışan G.K. sudan sebeplerle sürekli eşinden dayak yedi. F.A.K. tarafından kaburgası çatlatılan ve üzerinde sigara söndürülen genç kadın 2 ay boyunca yaşadığı kabustan kaçarak kurtuldu.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre talihsiz kadın eşinin ‘Seni öldürürüm’ demesi üzerine can havliyle kaçıp ilk otobüsle Eskişehir’e gitti. Polis memurunun yardımcı olmasıyla Konya’daki ailesine teslim edilen G.K., darp raporu aldıktan sonra eşinden şikayetçi oldu ve boşanma davası açtı.

Savcılık, F.A.K. hakkında silah kabul edilen sigara ile 'basit yaralama' suçundan 1 buçuk yıla kadar, 'hakaret' suçundan ise 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Bir yıl geçmesine rağmen dehşetin izlerini hala vücudunda taşıdığını belirten G.K., "Tek isteğim mutlu bir evlilikti. Severek evlendim ama hayatımı cehenneme çevirdi. 'Seni öldürürüm' diye yumruklayıp, belli aralıklarla vücudumda sigara söndürüyordu. 20 yaşındayım ama çok acı çektim. Hayatıma devam etmek istiyorum" dedi.