Eskişehir Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Abdurrahman Yüceer Yunusemre Esnaf ve Kefalet Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’na adaylığını şu ifadeler ile duyurdu;

"2023 yılının Ocak ayında Yunus Emre Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi seçimleri olacak. Bugün burada bulunmamızın sebebi, Yunus Emre Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi’ne Eskişehir’de görülmemiş bir birliktelik ve beraberlik içinde adaylığımızı açıklamaktır. 

Esnafın olduğu her yerde esnafını temsil edenlerin olmalıdır. Bizler hala işlerinin başında olan, esafının sıkıntısını ve dertlerini sahada yaşayan, çözümler noktasında her daim mücadele eden ve görev süremiz boyunca sahada olan insanlarız. 

Bugün Eskişehir’de binlerce esnafın seçmiş olduğu bizler her platformda sizleri daha iyi temsil edebilmek adına, gücünüze güç, sesinize ses katmak adına çok büyük bir güç birliği ve yol arkadaşlığı ile sahalarda olacağız. 

Bütün dünya’da olduğu gibi ülkemizde de hissettiğimiz ekonomik daralmalardan en çok etkilenen, ayakta kalma mücadelesi veren, maddi ve manevi olarak zor durumda olan esnafımızın bu onurlu mücadelesine destek olmak, güç vermek adına bu önemli göreve hep beraber talip olduk. 
Bizler sadece şehrimizde değil Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında örgütlenmiş olan meslek grubu yöneticileriyiz.

Sizlerin yaşamış olduğu ekonomik sıkıntıların çözüme kavuşması ve sesinizin daha kolay duyulabilmesi için burada bulunan tüm ekibimizle canla, başla çalışmaya devam edeceğiz. 

Hiçbir esnafımız aylarca kooperatif kapısında beklemeyecek ve mağdur olmayacaklar, esnafımız hak ettiği değeri görecek, şuan bulunduğumuz durumda Yunus Emre Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi içinde bölünmeler yaşanmakta ve bu yüzden esnafın en çok ihtiyacı olduğu zamanda esnafın isteklerine cevap verilememektedir, bu da esnafımız adına telafisi olmayan yaralar açmaya devam etmektedir. 

Bizlerin artık ayrıştırılmaya değil, birleştirilmeye ihtiyacı var, bizlerin artık sorunlara değil çözümlere ihtiyacı var, bizlerin artık yalnızlığa değil büyük bir aile olmaya ihtiyacı var, birlik, beraberlik ve büyük bir aile olmak için çıktığımız bu yolda esnafımız ile birlikte aşamayacağımız hiçbir problem yoktur. 

Birlikte daha güzel günlere hep beraber yürümek dileğiyle, tüm esnafımıza helalinden bol ve bereketli kazançlar diliyorum."