Eskişehir’de bugün bir çiğköfte dükkanı daha açıldı.  İstiklal Mahallesi Reşadiye Esnafı Sokak No: 2'de açılan açılışa yoğun bir katılım vardı.

Açılışa Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, Ses Partisi Eskişehir İl Başkanı Kasım Karakaş, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Levent Özbunar, AHPADİ Dönem Sözcüsü Mehmet Ektaş, Avukat Sinem Vural, Avukat Adaet Sezer Özbunar katıldı.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, "Ekonomik olarak zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde yeni bir dükkan açmak yürek ister. Bu açılıştan dolayı Çiğ köfteci Kemal Usta ve dostum Önder Artan'ı yürekten kutluyorum. Hayırlara vesile olsun inşallah" dedi.

Bir konuşma yapan CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, "Eskişehirimizde Kemal Usta'nın bu mekanında hep birlikte buluşacağız. Önder Artan kardeşimize de bol kazançlar diliyorum. İnşallah her şey gönüllerince olur." dedi.

Mekan açılışını yapan Önder Artan da, "Kemal Usta benim 10 yıllık arkadaşım. Kendisi ile beraber bir yola çıkma kararı aldık ve şubeyi açtık. İnşallah başarılı da olacağız. Kemal Usta bu şehrin en güzel çiğköftelerini üreten insanıdır. Eskişehir'in en iyi çiğköftesi bizde" ifadelerini kullandı.

WhatsApp Image 2023-06-10 at 22.58.18