Eskişehir'de, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavıyla birlikte öğrenciler ve aileler büyük bir heyecan yaşadı.

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen sınav, 09.30'da başladı ve öğrencilerin geleceklerini belirleyecek önemli bir adım oldu. Aileler, çocuklarının başarısı için büyük bir destek sağladı. Okul kapılarında bekleyen veliler, sınavın başlamasını heyecanla beklerken bazıları Kur'an-ı Kerim okuyarak dualar etti.

Eskişehir Dolmuş Hatlarında Değişiklik: Yeni Güzergahlar Açıklandı Eskişehir Dolmuş Hatlarında Değişiklik: Yeni Güzergahlar Açıklandı

İsmail Özcan, kızının sınavına giren öğrencilerden birinin babası olarak, heyecanlarının öncelikle kendilerinde olduğunu belirtti. Kızının başarılı olmasını ve istediği mesleği yapmasını diledi. Nuri Doğan ise, hazırlık sürecinin zorluğunu vurgulayarak her şeyden önce kızının mutluluğunun önemli olduğunu dile getirdi. Eylül Diren Doğan ise sınav öncesindeki stres ve yoğun hazırlık sürecini anlattı. Sınav sonrası için bir boşluk hissedeceğini ve dinlenmeye ihtiyacı olduğunu belirtti.

Genel olarak, ailelerin ve öğrencilerin sınav öncesindeki heyecanı ve sonrasındaki beklentileri ön plandaydı. Herkesin umudu, başarılı bir sonuç almak ve istedikleri liselere yerleşmekti.