AK Parti Eskişehir’de gözler ilk 3 sıradan birisine yazılmak zorunda olan kadın adaya çevrilmiş durumda. Kamuoyunda birçok isim dolaşsa da bir isim oldukça ön plana çıkıyor. 2023 seçimlerinde AK Parti’nin Eskişehir’de kaç milletvekili çıkaracağı yanıtı çok merak edilen bir konu olarak konuşuluyor. AK Parti'de Harun Karacan, Nabi Avcı ve Emine Nur Günay isimlerinin tamamının değişeceği konuşulanlar arasında. 

32li

Mustafa Destici, Burhan Sakallı, Dündar Ünlü, Hasan Basri Yalçın, Zihni Çalışkan gibi pek çok ismin listeye yazılacağı konuşulsa da yanıtı en çok merak edilen soru, kadın adayın kim olacağı?

Kulis bilgilerine göre Emine Nur Günay 2023 seçimlerinde milletvekili adayı olarak gösterilmeyecek. Emine Nur Günay’ın yerine düşünülen ismin ise AK Parti Eskişehir Yerel Yönetimler Başkanı Pınar Turhanoğlu Gücüyener olduğu öğrenildi. 2004 yılından beri avukatlık yapan AK Partili ismin kaçıncı sıradan aday gösterileceği ise şimdilik bilinmiyor. Eskişehir'de özellikle CHP'li belediyelere karşı yönelttiği eleştiriler ile ön plana çıkan Pınar Turhanoğlu Gücüyener'in parti üyeleri ve şehir halkından ciddi bir karşılık gördüğü de biliniyor.

pınar turhanoğlu gücüyener 27102022