Denizbank Şube Müdürü olarak bilinen ve gündemden düşmeyen Seçil Erzan, Fatih Terim fonu olarak bilinen olayda fultbol dünyasının önemli isimlerinden olan Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 18 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ve 7 milyon 384 bin lira dolandırıldığı iddia ediliyor.

Olayın yargıya intikal etmesini sağlayan ve olayla ilgili ilk şikayeti yapan iş adamı Atilla Baltaş'ın Avukatı Ümit Karadağ olayla ilgili şunları söyledi. 5 milyon dolara yakın para bankaya teslim edilmek üzere müvekkilimin girişimi oldu fakat kabul etmedik. Seçil Erzan'ın ilk duruşmada 'bir para gelecekti fakat paranın gelmemesi sonucu olay yargıya intikal etti. Müvekkilimin Seçil Erzan'ın parayı ne yapacağı gibi bir şüpheyle yaptığı bir olay değil, iş adamları bir banka müdürüne güvenmeyecek de kime güvenecek . Kimseye bir ithamda bulunmak istemiyoruz .Müvekkilime yönelik sevgili iddiasını Seçil Erzan söyledi . Ancak böyle bir iddiayı kendisininde böyle bir şeyi kesinlikle söylemediğini belirtti” dedi.

Sanık Erzan'ın, yüksek kar vaadiyle fon dolandırıcılığı davasında; para karşılığında yazılı evrak verildiği daha sonradan Erzan'a ulaşılmadığı ifade ediliyor. Erzan'ın bu yöntemle futbolcuları, iş adamlarını ve çeşitli meslek gruplarını dolandırıldığı iddia ediliyor.