Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Liginde ilk maçında kendi sahasında Tarsus Amerikan Kolejini konuk eden, Isparta Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı sahadan 74-63 galip ayrılarak lige iyi bir başlangıç yaptı.

Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Liginde heyecan başladı. Isparta Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı da 6 gurupta oynanacak ligin 4.bölgesinde parkelerde yerini aldı. Isparta Belediyespor Kulübü Basketbol takımı 4.Bölgede Muratpaşa Belediyesi, Söğütsen Seramik ve Tarsus Amerikan Koleji ile birlikte gurup birinciliği mücadelesi verecek.

Isparta Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı gurubundaki ilk maçında kendi evinde Tarsus Amerikan Koleji’ni ağırladı. Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı karşılaşmadan 74-63 galip ayrılarak lige iyi bir başlangıç yaptı.

Karşılaşma sonrasında ilk maçını kazanan ve lige iyi bir başlangıç yapan Isparta Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı ikinci karşılaşmasını 14 Nisan 2018 Cumartesi günü Ankara Spor Salonunda Saat 16.00’da Söğütsen Seramik ile oynayacak.