Zafer Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Av. Gökçe Baloğlu şu açıklamaları yaptı;

“Zafer Partisi olarak 2023 seçimlerine tam gaz hazırlanıyoruz. Tepebaşı İlçe Teşkilatı olarak ilçemizde Zafer Partisi’nin çalışmalarını herkese ulaştırıyoruz. Esnaflarımızın sorunlarını dinliyoruz. Onlara çözüm önerilerimizi iletiyoruz. Bütün dertlerin ve sıkıntıların farkındayız. Ülkemizin gençleri çok bir sınavdan geçiyor. Onlardan sabır istiyoruz. 2023 seçimleri sonrasında ülkemize bir ilkbahar gelecek. Gençlerimizin rahat edeceği günler çok yakındır. Gençlere mültecilerden arındırılmış, ekonomik sorunların en aza indiği ve sosyal faaliyetlerini rahatlıkla gerçekleştirebilecekleri bir ülke vaat ediyoruz.

Ülkemizde maalesef her gün kadın cinayetleri haberleri okuyoruz. Son olarak şehrimizde de böyle bir olay meydana geldi. Henüz gençliğinin baharında, hayalleri olan 21 yaşındaki Ayşenur Çolakoğlu kardeşimiz bir bağımlı tarafından katledildi. Hükümet kadın cinayetlerine karşı derhal harekete geçmelidir. Kadınlara yapılan bu zulmün son bulması için gerekli hukuki önlemler etkili bir şekilde alınmalıdır. Kadına şiddeti özendiren dizi ve filmlere karşı daha caydırıcı yaptırımlar uygulanmalıdır.

Şehrimizde henüz 6 yaşında olan Nur Elif Tiftik evladımız ölüme terk edildi. Bu çocuğun bu sene okula başlaması gerekiyordu. Ülkemizde 4 aydır okullar açık. Devlet bu çocuk neden okula gelmiyor diye hiç araştırmadı mı? Bu olayın takipçisi olacağımızı bildirmek istiyoruz. Bu çocuğun ölümüne sebep olanların madde bağımlısı olduğu ifade edilmekte. 21 yaşındaki Ayşenur Çolakoğlu’nun ölümüne neden olan cani de bu tarz bir madde kullanıyormuş. Maalesef Eskişehir’de önlem alınması gereken bir konu da madde bağımlılığı konusudur. Emniyet görevlileri uyuşturucu ile mücadele konusunda oldukça etkin işler yapsalar da maalesef yetersiz kalmaktadır. Uyuşturucu mücadelenin en etkin yolu eğitimdir. Bu konuya daha çok önem vermesi gerekiyor. Okullarda bu konu ile ilgili ciddi eğitimler verilmelidir.”