Dilan Polat'ın mektubuna İnceleme! 'Dayanamıyorum, eziyet ediyorlar' demişti Dilan Polat'ın mektubuna İnceleme! 'Dayanamıyorum, eziyet ediyorlar' demişti

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat, kara para aklama soruşturması kapsamında tutuklanmıştı.

Geçtiğimiz günlerde, Polat cezaevinde sinir krizi geçirerek kendini yaralamıştı. Vücudunda kesik ve morluklar oluşan Dilan Polat için avukatı, cezaevinde kalmasının elverişli olmadığı gerekçesiyle tahliye talebinde bulunmuştu. Ancak Dilan Polat'ın tahliye talebi reddedildi ve tutukluluğuna devam kararı verildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından yapılan aylık tutukluluk değerlendirmesinde, Polat çifti dahil bütün sanıkların tutukluluğuna devam kararı alındı.

Diğer yandan sosyal medya fenomeni olan Candan kardeşler, kara para aklama ve dolandırıcılık nedeniyle yargılanmış ve cezaevine girmişti. Nihal Candan, 5,5 ay önce tutuklanmış ve cezaevinde sağlık sorunları yaşamaya başlamıştı. Psikolojik sıkıntılarının artması üzerine tahliye edilen Candan'ın, cezaevinde tedavi edilemeyeceği rapor edilmiş ve yeme bozukluğu (Anoreksiya) teşhisi konulmuştu. Candan'ın kilosu 37'ye kadar düşmüştü.