Ses Partisi Genel Başkanı Ayhan Bilgen Eskişehir’de partililer ile buluştu. Burada bir basın açıklaması yapan Ayhan Bilgen şu açıklamaları yaptı;

“Çok kısa bir süre içerisinde il ve ilçe teşkilatlanma sürecimizi tamamladık. Biz kanunda yazan asgari standartları yerine getirdik. 41 ilde teşkilatlandık. YSK’nın alacağı karar ve kamuoyu ile paylaşacağı tabloya göre durumumuzu netleştireceğiz. Sessiz çoğunluğun sesi olmak istiyoruz. Öyle ya da böyle seçim sürecinde bulunup Türkiye’nin sesi olarak ülkemizin altın çağını yaşatacak parti politikalarımızı uygulamaya çalışırız.

İttifak için bu konuda herhangi bir çalışma yapmadık. Biz kimseyi aramayız. İttifak için bizimle iletişime geçen olursa oturur görüşürüz. TBMM’de parti temsiliyeti bizler için çok önemli. Yüksek Seçim Kurulundan çıkacak kararı bekliyoruz. Seçimlere parti olarak girsek de girmesek de 100 bin imza ile Cumhurbaşkanı adayı çıkarabiliyoruz.

Eskişehir bizim için önemli bir şehir. Bu şehirden de bir arkadaşımızın TBMM’de bu kenti temsil etmesi, bizim partilimiz olarak temsil etmesini arzu ederiz. Çok mutlu ve memnun eder.”