Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel uygulaması kapsamında bu yıl da arife günü yakınlarının kabrine ziyarete gelen vatandaşlara rengarenk çiçekler ücretsiz dağıtıldı.

Kent merkezinde Asri, Odunpazarı, Esentepe ve Zincirlikuyu mezarlıklarının yanı sıra ilçelerde de yıllardır olduğu gibi Ramazan Bayramı öncesi kurulan stantlarda çiçek dağıtımı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir ve belediye personeli ile birlikte çiçek dağıtımı yapan Başkan Ünlüce, kurulan stantlarda birbirinden güzel çiçekleri kabristan ziyaretçilerine teslim etti. Burada konuşan Başkan Ünlüce, “Her yıl olduğu gibi Ramazan Bayramı öncesi arife günü çiçek dağıtımımızı gerçekleştirdik. Bayram boyunca toplu ulaşım seferlerimiz de ücretsiz olacak. Tüm hemşehrilerimin bayramını kutluyor, nice bayramlara sevdiklerinizle sağlıkla, mutlulukla ulaşmanızı dileyerek sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Çiçek dağıtımının ardından vatandaşlara baş sağlığı dileyen ve bayramlarını tebrik eden Ünlüce fotoğraf çektirme taleplerini de geri çevirmedi. Ünlüce, belediye personelinin de tek tek bayramlarını kutlayarak kolaylıklar diledi.

 Vatandaşlar çiçek dağıtımı nedeniyle Başkan Ünlüce’ye teşekkür ederek, “Bu uygulamanın devam etmesini çok değerli buluyoruz. Bayram öncesi yakınlarımızın mezarlarına rengarenk çiçekler diktik. Başkanımız Ayşe Ünlüce’ye ve tüm emekçilere çok teşekkür ediyoruz.” dediler.

 Eskişehir Büyükşehir Belediyesi arife günü kent merkezi ve 14 ilçede 80 bin çiçek dağıtımı gerçekleştirdi.