Tepebaşı Belediyesi’nin en beğenilen projelerinden olan ve daha çok kadınların sosyalleşmesi için hayata geçirilen Belde Evlerinden olan Mustafa Kemal Paşa Belde Evi yeni yerine taşındı. Yakın zamanda yeni yerinde hizmete başlayan Mustafa Kemal Paşa Belde Evi’nin resmi açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce, Tepebaşı Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Belde Evi’nin isminin yeteceğini söyleyerek, “Atatürk’ü, Cumhuriyetimizi her yerde, her alanda yaşatıyoruz. Belde Evlerimiz ve Büyükşehir Belediyesi’nin ESMEK kursları bu kentin aydınlık yarınlarının temelini atıyor. 7’den 70’e herkese hitap ettiğimiz kurslarımızla sosyal hayatımızı renklendiriyoruz” dedi.

Değişen tüketici alışkanlıkları küçük esnafı etkiledi Değişen tüketici alışkanlıkları küçük esnafı etkiledi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin, Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyesi’nin kadınlara her alanda destek olduklarını ve kadınların önünü açtıklarını söyleyen Ayşe Ünlüce, “Meclis üyesi listelerimize bakın hep seçilecek sıralarda kadınlar var. Karşı partiye baktığımızda ise hiç kadın meclis üyesi adayı yok. Sizler ise Büyükşehir Belediyesi’ni bir kadına emanet etmek için yola çıktınız” diye konuştu.