Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası ziyaretinde konuşan CHP'nin Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ayşe Ünlüce şu ifadeleri kullandı; 

“Biliyorsunuz sizlerle sık sık sorunlarla ilgili bir araya geliyoruz. Özellikle başkanımız, başkan yardımcılarımız sık sık sizlerin konularıyla ilgili bize şikayetleri, talepleri, önerileri getirirler. Biz de elimizden geldiği kadar çözmeye çalışıyoruz. Biraz önce başkanımızla da konuştuk,  başkanlık için teveccüh eder beni seçerseniz bundan sonraki süreçte hızlıca başkanımızla beraber durak noktalarının nasıl olması gerektiği hakkında gelişmeler ve ek taleplerle ilgili hemen bir çalışma yapıp sizleri bu konuda rahatlatmak istiyoruz inşallah.

Siz de şikayetlerinizi, sorunlarınızı anlatırsınız. Bu konuda şehrin ihtiyaçlarını en iyi siz biliyorsunuz. Sizlerle konuşarak, istişare ederek bu konuda ilerlemeye devam edeceğiz. Ondan yana hiçbir şüpheniz olmasın arkadaşlar. Tepebaşı'nda Ahmet Başkan 20 yıldır yaptığı çalışmaları zaten çok iyi biliyorsunuz. Tepebaşı'nda yapılan çalışmaları onunla gezdikçe diyorum ki inşallah ben de Ahmet Ataç gibi bir başkan olurum. Bu kadar gönüllerde yer ederim” şeklinde konuştu.