Ayşe Ünlüce'den Eskişehir'in kendi zeytinyağının satışa sunulması duyuruldu! Ayşe Ünlüce'den Eskişehir'in kendi zeytinyağının satışa sunulması duyuruldu!

Eskişehir’in ilk kadın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Av. Ayşe Ünlüce şu ifadeleri kullandı;

“Eskişehir’de 540 mahallemiz var ve yalnızca 31 kadın muhtar bulunuyor. Bu sayı gerçekten çok düşük. Örneğin Beylikova’da bir tane kadın muhtar, Seyitgazi’de, Mihalıççık’ta, Sivrihisar’da birer kadın muhtar bulunuyor. Yani ilçelerimizde iki kadın muhtar henüz olmamış. O sebeple bu eğitimler çok önemli. Yol haritanızı çizerken bu eğitim sizlere bir kılavuz olacak.

31 Mart Yerel Seçimleri ile siz seçildiğinizde, ben seçildiğimde hem mahallelerimize hem Eskişehir’e kadın eli değecek ve çok güzel bir çalışma dönemi geçireceğimizi biliyorum. Çok güzel işler yapacağız. Kadın muhtarlar mahallelerde anaç ruhuyla çok başarılı oluyorlar. Sadece belediyeleri değil, devletin tüm kurumlarını harekete geçirip mahallelerine çok önemli hizmetlerde bulunuyorlar. Çıktığınız bu güzel yolda başarılar diliyorum. Seçimler gelir geçer, önemli olan kardeşlik ve komşuluk ruhunu kaybetmemek. Başarılar diliyorum.”