Anadolu'nun Gururu: Eskişehirli Atlet, U23 Akdeniz Şampiyonası'nda Anadolu'nun Gururu: Eskişehirli Atlet, U23 Akdeniz Şampiyonası'nda

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Eskişehir Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette basın mensuplarıyla bir araya gelen Ünlüce, yerel seçimlere ve şehre ilişkin soruları yanıtladı.

Ayşe Ünlüce, “10 Ocak parti meclisimizin verdiği kararla birlikte Eskişehir Büyükşehir Belediyesi başkan adayıyım. O günden bugüne pek çok çalışmalarımız oldu, pek çok görüşmelerimiz oldu. Ara sahada sizlerle de görüştük. Çağdaş Gazeteciler Derneği bizim için önemli. Burada böyle hep beraber bir araya geliriz konuşuruz mutlaka sizin de söyleyeceğiniz şeyler vardır hem şehirle ilgili hem bizimle ilgili. Neler yapacağımızla ilgili o görüşleri dinlemek isterim. Neler yapacağımız konusuyla ilgili bu süreçte 31 Mart’a kadar olan süreçte seçim çalışmaları bir taraftan yürüyecek, bir taraftan Eskişehir’de ulaşabildiğimiz, dokunabildiğimiz herkese dokunmaya birlikte olmaya çalışacağız. Hep beraber bu yürüttüğümüz dayanışmayı büyütmeye çalışacağız. Kazım Başkanımızla, Ahmet Başkanımızla beraber ortak etkinliklerimiz var. Çoğu etkinliklerimiz sizlere de geliyordur. Beraber yürüteceklerimiz var. Ayrı ayrı yürüteceklerimiz var” dedi.

ÇGD Eskişehir Şube Başkanı Meltem Karakaş ise, siyasilerin ve yerel yöneticilerin basın mensupları açısından ulaşılabilir olmasının önemli olduğunu söyleyerek, ziyaretinden ötürü Ünlüce’ye teşekkür etti. Daha sonra Ünlüce, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.