AK Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ayşen Gürcan, Eskişehir Niğdeliler Derneği'ni ziyaret etti. Gürcan'a ziyaretinde AK Parti Grup Başkan Vekili Murat Özcan ve Dernek Başkanı Kuddisi Özcan eşlik etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in Eskişehir için büyük bir değer olduğunu ifade eden Gürcan, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Şu an en popüler Bakanımız Dönmez, Eskişehir için büyük bir şanstır. Çünkü gaz ve petrol onun döneminde çıktı. Bor madenini lityum haline getirdik. Önceden bu madeni kullanıp işleyemiyorduk. Tabi ki diğer milletvekili adaylarımız da Eskişehir'in içinden geldikleri için yerel yönetim adına  buranın sorunlarını çok iyi biliyorlar. 15 Mayıs sabahından itibaren hep beraber çok çalışacağız" dedi.

Cumhurbaşkanımızın seçim startını Eskişehir'den başlattığını ve buradan memnun ayrıldığını belirten Gürcan, "Cumhurbaşkanımız tüm dünya mazlumlarına kucak açtı. Biliyorlar ki nereden yardım istense liderimiz koşacaktır. Artık hedefimiz G-10'un içerisine girmektir. Ukrayna-Rusya savaşına rağmen tahıl koridorumuzu bile oluşturmuş durumdayız" şeklinde konuştu.

Gürcan ayrıca bölgede geri dönüşüm ve sıfır atık faaliyetleri başta olmak üzere çeşitli konularda bilgiler aldı.

Niğdeliler, Eskişehir'deki 5 bin 300 nüfusu ile desteklerini vereceklerini vurguladı. İlaveten, "Bu seçimi alırsak bir yüz yıl daha iktidara gelemezler" dediler.