Diyarbakır’da sabah saatlerinde yaşanan olay, Sur ilçesine bağlı kırsal Köprübaşı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Boş bir arazide bir kamyonetin yandığını gören vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yanan kamyonete müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Yangının söndürülmesinin ardından kamyonette yapılan incelemelerde korkunç bir manzara ile karşılaşıldı.

Sokak Ortasında Akıl Almaz Görüntü: Zorla Sürükleyip Götürdü
Sokak Ortasında Akıl Almaz Görüntü: Zorla Sürükleyip Götürdü
İçeriği Görüntüle

Baba Ve Oğlunun Korkunç Sonu

Cansız Bedenleri Yanan Araçta Bulundu

İtfaiyenin müdahalesi sonrasında yapılan kontrollerde, kamyonetin içinde iki kişinin cansız bedeni bulundu. Hayatını kaybeden kişilerin 50 yaşındaki Remzi Sati ile 15 yaşındaki oğlu Muhammed Sati olduğu belirlendi. Olay yerinde yapılan ilk incelemelere göre, baba ve oğlunun hayatını kaybetmeden önce ellerinin bağlandığı tespit edildi.

Cenazeler, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olay Yeri ve Araçta İnceleme Yapıldı

Olayın ardından jandarma ekipleri, yanan kamyonet ve çevresinde detaylı inceleme yaptı. İlk bulgulara göre, baba ve oğlunun bağlandıktan sonra kamyonetin içine yerleştirildiği ve ardından aracın ateşe verildiği ileri sürüldü.

Diyarbakır'da Baba Ve Oğlunun Korkunç Sonu